Advies

Voor persoonlijk advies betreffende de beplanting in jouw tuin kan je op vrijdag en zaterdag of op afspraak De Tuinstek bezoeken. Wij staan dan klaar voor het geven van uitgebreider advies. Voor advies op maat is het handig om een (digitale) foto of een plattegrond mee te brengen van je tuin.


Beplantingsplan

Een beplantingsplan maken wij op aanvraag voor bijvoorbeeld een nieuwe tuin of herinrichting van een bestaand stuk tuin. Eerst leggen we nauwgezet de omgevingsfactoren vast. Samen bespreken we jouw voorkeur ten aanzien van de beplanting qua kleur, bloeitijd en hoogte. Wij leveren het plan en de beplanting en jij kan aan de slag. Bij de aanplant wordt rekening gehouden met de bijen en vlinders.

Tuinontwerp natuurlijke tuinen
Bij het maken van een tuinontwerp voor jouw tuin nemen we de natuurlijke omstandigheden als uitgangspunt. We kijken welke materialen hergebruikt kunnen worden en waar het gebruik van natuurlijke materialen mogelijk is. Wij ontwerpen natuurlijke tuinen, een tuin met een ecologisch evenwicht met ruimte voor de flora en fauna.
Het ontwerp traject kort uitgelegd: Samen met de ontwerper doorloop je het volgende traject: Inventarisatie wensen /inmeten van de tuin/ bespreking mogelijkheden/ budget bepaling/ schetsontwerp bespreking/ aanpassen schetsontwerp indien nodig/ definitief ontwerp.