Bericht in verband met COVID-19 maatregelen

De kwekerij is gewoon voor publiek geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Betalen kan via de pin (contactloos) die wij telkens ontsmetten na gebruik.
De anderhalve meter afstand nemen ook wij in acht deze dagen.
De verkoop afdeling is lekker buiten, wind en frisse lucht is volop aanwezig.
Bij vragen kunt u altijd bellen of uw planten bestellen. “Is het soms een uit de hand gelopen hobby?” wordt vaak gevraagd door klanten. Nou, dat heeft u goed gezien. En wat is er mooier om van je hobby je werk te maken? De kwekerij is sinds 2005 langzamerhand uitgegroeid van hobby tot een volwaardige vaste planten kwekerij. Iedere dag die we werken op de kwekerij geeft dat voldane tevreden gevoel, heerlijk buiten, planten verzorgen, kweken en, heel belangrijk, het contact met de klanten. Dat laatste maakt het vak ook zo mooi, klanten genieten van onze stek, de omliggende tuin en de planten, zij zijn blij met ons advies en wij leren ook weer van hen. Als ze dan vertrekken met een kist vol bloeiende planten in hun armen is dat voor beide partijen altijd weer een geluksmomentje.

Gedeelde passie

Wij runnen samen op full-time basis de kwekerij. Waarbij Peter met zijn H.A.S achtergrond en bedrijfservaring met het produceren van stekken, het teelt technische gedeelte en de planning in handen heeft. En ik, Anneke, verzorg de verkoopafdeling, presentatie en geef beplantingsadvies of maak beplantingsplannen op maat. Samen altijd op zoek naar nieuwe soorten om het assortiment vaste planten zo volledig en uitgebreid mogelijk te maken. Een gedeelde passie voor de plantenwereld, een wereld, als je die goed wilt leren kennen, oneindig is en dat is tegelijkertijd de uitdaging.

Tuinonderhoud

Zoals je kan lezen op  pagina Thijs Tuiniert is Thijs, onze middelste zoon, sinds 2021 in de wereld van de planten en tuinen gestapt. Naast de tuinklussen voor klanten zal hij ons ook regelmatig bijstaan op de kwekerij. Welkom Thijs in de oneindige wereld van de planten!Lid van de Groene Route  

Over Ons

De Tuinstek

 

Kalverdijk 33, Tuitjenhorn,

Noord-Holland

06 53216502

info@detuinstek.nl

KvK-nummer: 76262340

BTW-ID NL 8605.65.993.B01


Privacybeleid.


Openingstijden


Kwekerij: maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur, van 3 februari tot en met 31 oktober. In de maanden november, december en januari op afspraak.Seizoensfeestdagen en Groene Route weekenden geopend


Afspraak maken is altijd mogelijk


Lees hier iedere maand de nieuwsbrief van De Tuinstek


Vind Ons