De Tuinstek

 

Kalverdijk 33, Tuitjenhorn,

Noord-Holland

06 53216502

info@detuinstek.nl

KvK-nummer: 76262340


Privacybeleid.


Openingstijden


Kwekerij: maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur, van 3 februari tot en met 31 augustus. September en oktober sluiten we om 17:00 uur. In de maand november op afspraak.Seizoensfeestdagen en Groene Route weekenden geopend


Afspraak maken is altijd mogelijk
Vind Ons

Bericht in verband met Corona maatregelen

De kwekerij is gewoon voor publiek geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Maar ook op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Betalen kan via de pin die wij telkens ontsmetten na gebruik.
De anderhalve meter afstand nemen ook wij in acht deze dagen.
De verkoop afdeling is lekker buiten, wind en frisse lucht is volop aanwezig.
Bij vragen kunt u altijd bellen of uw planten bestellen. In 2005 is de kwekerij gestart, ontstaan uit hobby. Een paar kisten met 1-jarigen en een beschuitbus ernaast voor het geld. De planten verkopen goed, het assortiment groeit en momenteel is kwekerij De Tuinstek een begrip in de wijde omgeving. De klanten zijn tevreden over de kwaliteit, komen terug en laten zich graag verrassen door het altijd weer vernieuwende assortiment.

De kwekerij wordt gerund door Peter en Anneke Konijn

Anneke is full time aanwezig op de kwekerij. Zij verzorgt de planten, de verkoop en presentatie, organiseert de evenementen en is de eigenaar van de kwekerij. Mede door haar opleiding tot Tuinarchitectuur en Hovenier kan je bij haar terecht voor een beplantingsplan, een tuinontwerp voor een natuurlijke tuin en advies over beplanting met als specialiteit de categorie planten voor bijen en vlinders.

Peter is de motor achter het kweken van de planten en verzorgt het teelttechnische gedeelte nu 7 dagen in de week. Zo beheert hij deskundig het proces van zaad tot plant. Na het volgen van de Hogere Agrarische School heeft hij veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met onder meer het produceren van stekken. Peter is altijd op zoek naar nieuwe aparte soorten voor het assortiment. Hij bouwt momenteel zijn collectie Salvia's breed uit, zo zijn deze bij ons te zien als vaste plant, kuipplant of 1-jarige.

Lid van de Groene Route  

Over Ons